Film i TV

MAJKA ANĐELE ĐURIČIĆ UŠLA U ZADRUGU! Kćerka grca u suzama i pokajanju: “Mamice, moja” – presedan produkcije

Anđela Đuričić nalazi se u centru pažnje, nakon što je stupila u vezu sa 23 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, koji je zbog nje ostavio vanbračnu ženu Anu. 

Anđela s majkom - screenshot

Anđela Đuričić nalazi se u centru pažnje, nakon što je stupila u vezu sa 23 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, koji je zbog nje ostavio vanbračnu ženu Anu.

Čini se da su želja i strast preovladali pa je mlada Anđela ipak pala u ruke iskusnog beogradskakog frajera Zvezdana.

Svi se pitaju kako Anđelini roditelji reaguju na to što im je kćerka ušla sa dvadeset godina starijim muškarcem. Iako se oni drže dalje od medija, svi znaju da su oni vrlo patrijatrhalni a njeni prijatelji spolja tvrde da nisu oduševljeni potezom.

Ipak, mi vas podsjećamo kako izgledaju njeni roditelji. Njih dvoje pošto su došli u Šimanovce tokom prošle, pete, sezone Pinkovog rijalitija.

Susret se dogodio tokom finala kada je odlučeno da se napravi presedan i da se puste Anđelini roditelji u kuću.

Crnogorka nije krila sreću jer je plakala čim je zagrlila majku i ponavljala.

– Mamice, mamice, moja – kroz suze je pričala Anđela.

– Ne plači, preponosna sam na tebe – ponavljala je majka.

– Čekaj da vas vidim. Ste sigurno dobro? Zašto Jovan i Luka nisu došli sa vama – pitala je Anđela.

– Ma morali su da ostanu kod kuće. Ipak je sezona, puno je gostiju – istakla je majka

Tako je bilo prije sedam mjeseci, a svi se pitaju kako bi Anđelini roditelji sada reagovali da uđu u imaginarijum.

Cijeli snimak možete da vidite u nastavku:

Podsjetimo, Anđelina porodica oglasila se nedavno na njenom Instagramu i istakla da podržavaju kćerkinu aferu sa Zvezdanom.

Porodica je odlučila da obriše sve poruke koje njihova kćerka dobija, nakon što je zvanično postala ljubavnica, misleći da će na taj način da je zaštite od glasa naroda, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh