Film i TV

Zadrugari vidjeli slike Aleks Nikolić prije operacija: Njihova reakcija je urnebesna!

Palčica se tokom jučerašnjeg dana sukobila sa Aleksandrom Nikolić. To je bilo sasvim dovoljno da se pokrene klasična žensko-zadrugarska tema, u kojoj je akcenat šta drugo, nego fizički izgled.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Potkačila je za mnogobrojne estetske operacije, a zatim je tokom današnjeg dana sa Milicom Veselinović i Nenadom Lazićem Necom komentarisala šolju koju je Nikolićka dobila od podrške.

Na šolji su Aleksandrine slike iz “Zadruge 4” na kojima je po njihovoj procjeni atraktivna plavuša imala urađene usne, obrve i jagodice, ali je po njihovom mišljenju i tad bila ružna.

– Jeste bila ružna i tada, a zamisli prije toga – rekla je Palčica.

Smijali su se njenom izgledu, a zatim su se zainteresovali za njen izgled prije svih korekcija, piše Srbijadanas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh