Film i TV

STRAŠNI PROBLEMI SA SINIŠOM: Marija iznijela detalje iz kuće Kulića “ZNAO JE DA IMAM KARCINOM I DA SAM BOLESNA”

Haos u Bijeloj kući!

Miljana i Marija - srbija danas

Miljana Kulić nakon svađe njene majke i Ivana Marinkovića, nije mogla da dođe sebi, piše Srbija danas.

– Kad sam ostala u drugom stanju imala sam veliki problem sa ocem. Sve dok se nisam porodila. Nije mogao da se pomiri sa tim… Da ne pričam sada gluposti – priznala je Miljana.

– Ali ti si bila u rijalitiju – prekinuo je Zola.

– Jesam – promrmljala je Miljana.

– Mama! Molim te kao Boga, prekini da pričaš više o ovoj temi, sve me to potresa, stalno govori da nisam normalna – govorila je Miljana.

– Ma pusti ga, on je bolesnik, liječeni al.oholičar, ološ i nar.oman – viknula je Marija.

– On uživa u svemu ovome – kukala je Kulićeva.

– To samo on kaže, svi znaju da si se promijenila i da si sjajna majka! Bitno je da si živa i zdrava, ja ću cijelog života pomagati, ne oko Željka nego oko svega! A ti Care, sad treba da komentarišeš! – rekla je Marija.

– Šta si rekla Filipu? Zašto plačeš? – pitala je Miljana.

– Znao je da da sam bolesna, da imam karcinom. Nikada nije u životu pozvao da pita kako smo, treba li neka pomoć zbog Željka, da li mogu… – govorila je Marija.

– Znam mama, ali ne mogu više to da slušam – nervirala se Miljana.

Detaljnije u naslovu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh