Film i TV

“IZGLEDAŠ KAO SKRNDELJ I NA.KOMANČINA!” Filip Car nikad BRUTALNIJE ISPONIŽAVAO Maju! Od ovoga ne može NIŽE

Neviđeno vrijeđanje!

Filip Car i Maja - screenshot

Filip Car je ponovo uletio u sukob sa Majom Marinković. Mnogo se komentarisalo da je Maja izgubila samopoštovanje i da ne prestaje da trpi ponižavanja i vrijeđanja od Cara, piše srbija danas.

Podsjetimo, sinoć je vanrednim ubacivanjem, novi učesnik Zadruge postao i Marko Janjušević Janjuš, a mnogi spekulišu da će upravo Maja i Janjuš biti novi potrčci ove nedjelje, budući da je Marija Kulić novi vođa.

Sada je došlo do novog sukoba Cara i Maje, kada je ona prokomentarisala za sebe da je mnogo smršala, a Car nije imalo lijepe reči za njen izgled:

– Kako sam se osušila, pogledaj ovo – rekla je Maja. 

– Šta da ti kažem? Izgledaš kao skrndelj i na.komančina. Pogledaj se u ogledalo, stani iz profila – govorio je Car.

– Šta da radim? Samo sam mršava. Hoću da kažeš da sam lijepa što sam se sredila – dodala je Marinkovićeva.

– Izgledaš kao da čekaš metadone da ti daju, nemaš 30 kila, sve visi na tebi! Pa, majke mi, pogledaj se – nastavio je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh