Film i TV

“OSTAO NAM ZVEKI BEZ GA.A, KOLIKO VIDIM!” Zvezdanova bivša žena ŠOKIRALA nakon intimnih odnosa Slavnića i Anđele

“Rukice se peru!”

Ana, Zvezdan i Anđela - srbija danas

Anđela Đuričić je, po svemu sudeći, pogazila najbitnije obećanje roditeljima – da u rijalitiju neće imati s*ks sa Zvezdanom Slavnićem.

Ona se rano jutros prilično opustila u krevetu sa svojim dečkom Zvezdanom, koji je zbog nje poslije 15 godina ostavio nevjenčanu suprugu Anu, a po svemu sudeći imali su s*ks! 

Nedostatak intimnih odnosa bio je glavni kamen spoticanja u njihovom ljubavnom odnosu, a izgleda da prepreka više neće biti. Jorgan se pomjerao gore-dole, u jednom trenutku sijevnula je go,a Slavnićeva zadnjica, a to nije promaklo fanovima “Zadruge”, koji su taj video snimak objavili na društvene mreže.

– Ostao nam Zveki bez ga,a koliko vidim! Nastavila nam Helga tamo gdje je sa Matejom stala, bolje da nisu mjesta mijenjali, ova bi ga diskretnije odradila nego Zveknuti šta uradi! Rukice se peru inače poslije d*kotine, ne trpaju pod nos – glasi komentar korisnika jednog profila, koji je podijelio “sporni” snimak.

Međutim, čini se da je jedan lajk još zanimljiviji od komentara i snimka! Naime, ovaj komentar na račun Anđele i Zvezdana lajkovala je njegova bivša žena Ana, koja ne propušta dešavanja u “Zadruzi”, a kako bi Slavnić i njegova nova draga reagovali kada bi saznali šta se zbiva na društvenim mrežama, ostaje da nagađamo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh