Film i TV

BURMA NA RUCI! Anđela o PRIJETNJI da će je Zvezdan OSTAVITI i etiketi RASTURAČICE brakova – Oštro odbrusila

Detaljna prognoza.

Andjela i Zvezdan - screenshot

Tokom raspodjele budžeta, koju ove nedjelje obavlja Marija Kulić kao novi vođa, mnogo je zanimljivije ono što ima da kaže o zadrugarima, nego koliko im novca daje, piše Srbija danas.

Ovog puta dala je detaljnu analizu odnosa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, te dala prognozu da li će i do kada biti zajedno.

– Anđela znaš da si mi bila jako draga, ovo što si uradila nisam očekivala od tebe ni najmanje. U mojoj glavi postoje dvije mogućnosti, a to je da si pratila rijaliti i da tvoji roditelji nisu ponosni na mene i da ona čestitka što je stigla nije u kontekstu u kom si želela. Smatram da je tvoja majka treba da se oglasi i kaže: “Šta će tebi ćerko oženjen čovek?”, a ne da podrži tebe. Mislim da nije srećna i da treba da razmišljaš o svojoj porodici. Druga je da si preduhitreno odreagovala da kažeš da si se zaljubila, a smatram da do tad još nisi. Vaš drugarski odnos me podseća na moj sa Sinišom, pa se iz toga izrodila ljubav, samo Siniša nije bio oženjen. Sa Zvezdanom nikad nećeš biti srećna, jer sreća ne može da se gradi na tuđoj nesreći. Ti si otresita, tvoji komentari i ponašenje, uvek sam govorila da imaš pravo jer si devojka bez greške. Vidim da se vaš odnos ljulja. Zvezdan je prerano ostavio ženu i dozvolio sebi da se zbliži sa tobom, a nije te dovoljno upoznao, a sad pokazuje da mu smeta tvoje ponašanje. On želi da te menja jer tako nama izgleda, kao otac kad hoće da vaspitava ćerku. Smatram da se gušite i da si njemu preterano naporna. Dozovlio je sebi da ostavi ženu, pa gledate da dokažete da smo svi pogrešili da je to prava ljubav. Ja mislim da nije tako, a ovo vaše držanje je veštačko i neće trajati još dugo. Zvezdan će da se odvoji prvi i pući će. Mislim da će on da prekine odnos, a ti ćeš ostati zabilježena kao rasturačica brakova. Jedno drugo gušite – istakla je Marija.

– Što se tiče da sam rasturačica brakova ovaj čovjek nema burmu na ruci i ja sam njegova djevojka. Znam da to ne možete da utovite u glavu. Nema opravdanja za ovo što sam uradila, ali ja sam djevojka. Znam da vas boli što sam njegova djevojka koja nisam rasturala brak, nego se miješala u vanbračnu zajednicu. Nema opravdanja, jer sam prema zauzetom čovjeku osjetila emociju. Ja sam djevojka, a sutra može da me oženi ako hoće. Nema opravdanje, samo emocije prema zauzetom čovjeku. Svi čujete u kući da sam njegova djevojka jer je slobodan čovjek i nema burmu – odgovorila je Anđela, piše Srbija danas.

Kako je ova scena izgledala i šta su još imale da kažu jedna drugoj, pogledajte u narednom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh