Film i TV

POTEGAO NOŽ, OBEZBJEĐENJE GA JEDVA OBUZDALO! Paklene scene u Zadruzi – Miljan IZBAČEN NAPOLJE!

Jedva su ga obuzdali!

Tuča u Zadruzi - screenshot

Miljan Vračević je potpuno izgubio kontrolu kada je, noćas u toku proslave srpske Nove godine, ušao u sukob sa Markom Smiljićem, na kojeg je potegao nož!

Kamere su zabeležile ovaj jezivi trenutak, a na sreću obezbeđenje je bilo prisutno sve vreme, pa su uspeli da spreče dalji fizički okršaj. 

Miljan je momentalno izveden napolje iz paba, gde se tuča desila, a nema sumnje da će biti oštro sankcionisan budući da je u Beloj kući nulta tolerancija za svaki oblik nasilja. 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh