Film i TV

NASTAO KOMPLETNI HAOS: Zvezdan poljubio DRUGU! Anđela će doživjeti SLOM kad sazna, a evo O KOME SE RADI!

Da li ste mogli da povjerujete u ovako nešto?

Zvezdan Slavnić - screenshot

Marija Kulić i Jelena Golubović su se žestoko posvađale tokom dočeka pravoslavne Nove godine, zbog toga što je zadrugarima pušten klip Marijinog razgovora sa Ivanom Marinkovićem. 

U raspravu se umiješao i Lazar Čolić Zola, koji je otkrio da sumnja da se Marija poljubila sa Zvezdanom Slavnićem!

– Time što je ovako reagovala na Ivanovu rečinicu, baca sumnju da je Zvezdan poljubio Mariju. Zašto bi se ona upalila na tu rečenicu koja je bila sprdnja. Postavlja se pitanje na koji način je Zvezdan poljubio Mariju – tvrdio je Zola.

Potom su se umiješali i Jelena i Ivan i dali komentar na ovu temu.

– Sve djevojke rešeta ovdje, a sada reci Ivanu šta misliš i šta mu zamjeraš, a ne da se pretvaraš i glumiš – rekla je Jelena.

– Marija nije zadovoljna svim vezama koje su uspješne. Između mene i nje joj je najviše krivo zbog moje veze napolju – dodao je Ivan, piše Srbija danas.

– Želim da dijete bude pored oca i majke – rekla je Marija Kulić.

– Ne može da podnese vezu Miljane i Zole – kazao je Ivan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh