Film i TV

MILAN MILOŠEVIĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE? Učesnici ŠOKIRANI odlukom produkcije! Evo KO se pojavio NA PRAGU Bijele kuće

Obratio im se odmah!

Milan Milošević - screenshot

Milan Milošević, voditelj rijaliti programa Zadruga, donio je odluku a se oglasi i objavi svima da je prekinuo saradnju sa Pink televizijom, te da više neće raditi kao voditelj u Zadruzi.

Sinoć je prvi put u Zadrugu, kao voditelj, ušao Marko Đedović, što je šokiralo sve zadrugare koji su potrčali da se pozdrave misleći da je vanredno ubacivanje u toku, dok im on nije saopštio da će biti voditelj:

– Družit ćemo se, sad se grlimo, a ubuduće… Družit ćemo se nadalje, plakat ćemo zajedno, smijat ćemo se – rekao je Marko, pa pozvao Miljanu Kulić da pođe sa njim kao prva učesnica sa kojom će održati intervju u Šiša baru, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh