Film i TV

“NEMOJ VIŠE DA TI SE DOGODI!” Zvezdan očitao lekciju Anđeli – neće da trpi njen BEZOBRAZLUK

Sasuo joj sve u lice!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Tokom večeri došlo je do haosa u spavaćoj sobi zbog svađe Anđele Đuričić i Sofije Une Manić. Anđela je napala Sofiju što je ostavila kutiju keksa na njenom krevetu. U svađu je morao da se umiješa i Zvezdan Slavnić kako bi smirio situaciju. 

Nakon svađe Anđela je nervozno šetala po Bijeloj kući i iskulirala Zvezdana, što je njega naljutilo. On je riješio da joj očita lekciju. 

– Ona je krenula da se dere, meni čim neko krene da se dere, da pokažem kako ja mogu da se derem i da budem u pravu. U ovoj situaciji sam 100% u pravu. Stavila sam joj taj keks na krevet, da bi ona tebe pogodila sa tim. Ona je tebe gađala sa svojom hranom, koju je na mom krevetu ostavila, to nije u redu. Ja sam joj uredno vratila, šta sam našla na mom krevetu. Prlja našu posteljinu, bezobrazna je, vadi se na injekciju – rekla je Anđela. 

– Nije uopšte u pitanju da li ona u pravu ili nije. Ne treba ono što može da traje 5 minuta, da traje 45 minuta. Ona me ne zanima. Ovo prolaženje, nemoj više da ti se dogodi – rekao joj je Zvezdan.

– Shvati, nekada nisi samo ti nervozan. Nekada imam ja momenat da mi treba minut-dva da se iskuliram. Nekada mi nije do toga da kada mi ti kažeš nešto, da dođem odmah da pričam sa tobom – praavdala se Anđela.

– Kad kažem stani onda da staneš, a ne da prođeš bezobrazno jer ja sljedeći put neću pričati sa tobom – odbrusio je Zvezdan.

– Okej ne znaima me i neću da se stresiram – poručila je Anđela i zagrlila Zvezdana.

– Nećeš, jer si ti meni uradila – nastavio je on.

Anđela i Zvezdan su se zagrlili i sklopili primirje, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh