Film i TV

Završili zauvijek: Ovaj par su svi voljeli, rastali se zbog novca

Kraj braka Mirke Vasiljević i Vujadina.

Vujadin i Mirka - screenshot

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nisu zvanično nikada stupali u brak, ali su živjeli kao da jesu.

Naime, njih dvoje su započeli vezu vrlo mladi, sa svega 20-ak godina.

Nakon Mirkinog drugog stanja, krenuli su da žive zajedno.

Njih dvoje su oduvijek bili složni u svemu, a što se kućnog budžeta tiče, takođe nisu imali probleme.

Oboje su doprinosili novcem ko je kako mogao, i nisu pravili probleme ako to nekad ne bude izjednačeno.

Ovaj, i dalje mladi par ima četvoro djece, a krizu su sasvim sigurno osjetili, s obzirom da njihova familija broji šest članova.

– Kad mi tako jedna stvar zafali pa pošaljem dijete u prodavnicu, i kada mi vrati kusur pitam se kako samo ovoliko kusura, onda shvatim da je sve negdje poskupjelo. Imam sreću što naša djeca stvari mogu da nasljeđuju, tu uspijemo da uštedimo jer su u dva mjeseca rođeni dva puta u oktobru, dva puta u decembtu tako da se tu kombinujemo – rekla je Mirka i priznala da je to bio Vujadinov prijelog za mjere štednje.

S obzirom da je dugo bila na porodiljskom, poprilično dugo je bila odsutna, samim tim je i zapostavila svoju glumačku karijeru.

A kako je pauzirala sa karijerom, tako je i slabo zarađivala za život.

Njih dvoje su se podijelili u porodičnim ulogama, Vujadin je zarađivao, a Mirka se brinula o djeci, što je oboma odgovaralo.

Njen nevjenčani suprug je oduvek bio neizmjerno zahvalan što je Mirka zapostavila karijeru kako bi se brinula o djeci.

Glumicin brak je svima djelovao skladno, ali se to sada mijenja, s obzirom na krizu i njene riječi, izgleda da je došao kraj braka Mirke Vasiljević i Vujadina, piše Ekskluziv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh