Film i TV

“ZOVI FILIPA DA TI POMOGNE!” Maja od produkcije dobila PAKLENI ZADATAK, umesto podrške imala HLADAN TUŠ

“Da li je moguće da nećete da mi pomognete?”

Veliki šef je rano jutros poslao pismo zadrugarima i obavestio ih da hitno moraju da prenesu stvari iz sale za fizičko u radionicu.

Sanjivi zadrugari su se odmah dali u akciju. Čije su ovo sve stvari? Anđela i Zvezdan? Kume, hajde da mi pomogneš – rekla je Maja.

– Ima ko će da ti pomogne. Zovi Filipa, boli me k*rac – odbrusio je Sauer.Hajde, molim te, samo dva džaka, mokra mi je kosa. Kako ću 20 džakova da nosim. Da li je moguće da nećete da mi pomognete – plačnim glasom je govorila Marinkovićeva.

– Neka, Bebica će da mi pomogne – dodala je ona.Hajde, molim te, samo dva džaka, mokra mi je kosa. Kako ću 20 džakova da nosim. Da li je moguće da nećete da mi pomognete – plačnim glasom je govorila Marinkovićeva.

– Neka, Bebica će da mi pomogne – dodala je ona.Evo, Keki je uvek bio gospodin. Kud me je i videla. Hajde sa mnom, Sale, da joj pomognemo. Keki je uvek bio džentlmen – rekao je Kerić.

– Sve su one slatke, fine, ali kad njima nešto treba. Kad tebi nešto treba, da te pitaju da jedeš – ništa – režao je Sauer.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh