Film i TV

“JA SAM TRAŽIO I ONA MI JE DALA!” Intiman snimak Maje i Zvezdana POREMETIO KUĆU – Djevojka ne bira!

Opšta osuda zadrugarkinih postupaka!

Maja i Zvezdan

Kao i svakog četvrtka, u Bijeloj kući održana je emisija “Gledanje snimaka”.

Prvi prilog koji je emitovan zadrugarima bio je snimak Maje Marinković, koja na kvarno Zvezdanu Slavniću daje čokoladice, dok njegova djevojka Anđela Đuričić nije bila tu. Mnogi očekivali da će nju ovo poremetiti i prouzrokovati sumnje, piše Srbija Danas.

– Maja i Aleksandra su sa njim povezivane, nemam problem da se druži sa njima, vjerujem mu. Nemam problem sa tim da komunicira sa njima, da je nešto hteo mogli su da imaju i dok nisam bila ovde. Nisam ljubomorna ni na jednu, ne daje mi ni povoda. Rekla sam mu da mi se to ne dopada, jer je bio povezivan sa njom. Odmah ja kažem kada mi nešto smeta, mislim da ne postoji ništa ni sa jedne ni sa druge strane – rekla je Anđela.

Zadrugari su osudili Majino ponašanje, jer smatraju da pokušava da se umeša u vezu Zvezdana i Anđele, a među prvima je prokomentarisao Filip Car.

– Ona nije navikla da bude sama, nema momaka koji su specijalo zainteresovani za nju ili obrnuto. Njoj prijaju pogledi, ali zbog njene dosade ona je ušla u odnos i sa Bilalom i sa Markom. Ona radi te stvari zbog cilja, da bi se pričalo. Previše je slučajnosti da ona u svakoj vezi bude mirođija, i kod Sanje i Marka, i kod Anđela i Zvzedana, i kod mene i Aleks. Svi mi čekamo viteza koji će dati Maji utočište – rekao je Car.

– Ona bi voljela bilo ko, bilo šta da dohvati. Ne zna šta će od sebe. Danas se skinula u kupaći samo da bi je komentarisali. Ona priča da je rijalti zvijezda, a svi znamo da nije – rekao je Brednon.

– Slažem se i sa Filipom i sa Brednonom. Ona se ljudima miješa u veze, providna je. Tačno gleda gdje da pravi priču. Ne bira – dodala je Marija.

– Zvezdanu se jelo nešto slatko, ja sam htjela da mu dam. Ljudima ovdje smeta kako ja izgledam i ko sam ja. Nikoga ne ugrožavam, a svima smetam – rekla je Maja.

– Ma ja sam tražio i ona mi je dala, napravila se glupost od toga – rekao je Zvezdan.

Dok su zadrugari komentarisali prvu temu, Car je iskroristio priliku da sa svojom djevojkom, Aleksandrom Nikolić, oplete po Maji.

– Ubacuje se svima, znaš šta bi ja njoj napravio od komentara! Nagazio bih je sa 3,4 rečenice – zaključio je Filip.

Detaljnije pogledajte u snimcima ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh