Film i TV

SIGURNA DA NEMA KONKURENCIJU! Anđela vjeruje Zvezdanu – saznala šta mu je uradila Maja njoj iza leđa

Djevojke u Bijeloj kući joj nisu prijetnja!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Noćas su zadrugari imali prilike da gledaju snimke i da vide šta su im cimeri radili iza leđa. Na jednom od video klipova je prikazano kako Maja Marinković daje čokoladicu Zvezdanu Slavniću. 

Taj video prokomentarisala je Anđela Đuričić, pa izjavila da je i više nego sigurna u svog partnera.

– Rekla mi je Maja da mu je dala čokoladice, znam za to. I da nije verujem mu 100%. Maja i Aleksandra su sa njim povezivane, nemam problem da se druži sa njima, vjerujem mu. Nemam problem sa tim da komunicira sa njima, da je nešto htio mogli su da imaju i dok nisam bila ovdje. Nisam ljubomorna ni na jednu, ne daje mi ni povoda. Rekla sam mu da mi se to ne dopada, jer je bio povezivan sa njom. Odmah ja kažem kada mi nešto smeta, mislim da ne postoji ništa ni sa jedne ni sa druge strane – rekla je Anđela, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh