Film i TV

USKORO STIŽE BEBA! Anđela i Zvezdan rade na prinovi! “SAMO ĆU NJEMU RAĐATI DJECU”!

Zvezdan Slavnić je zvanično ostavio suprugu Anu i priznao emocije prema Anđeli Đuričić koja je mlađa od njega 22 godine, po svemu sudeći planira i proširenje porodice, po završetku rijaltija.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

– Rekao si da ćeš Anđeli napraviti bebu, da li si to ozbiljno mislio – glasilo je pitanje, piše Informer.

– Ne znam s kim sam pričao. Možda sam to rekao i njoj – rekao je Zvezdan.

– Neće da kaže pred njom sada – rekla je Ivana.

– Šta neću da kažem pred njom? Pa rekao sam i njoj. Može, rekao sam, stojim iza toga – rekao je Slavnić.

– Kada to – pitala je voditeljka.

– E sada, mnogo pitaš, to nije bilo pitanje (smijeh) – rekao je Zvezdan.

– Neprijatno mi je, u vezi sam deset dana. Meni je neprijatno da razgovaram o bebama, čovjeka znam dva mjeseca, deset dana smo u vezi. Jeste bacio tu foru… Hoćeš iskreno da ti kažem? Nisam slučajno došla i ušla u vezu sa oženjenim muškarcem i koji je zauzet. Mislim da je neko ko može u životu da me vodi i ja da ga pratim. Mislim da bi on mogao da bude muškarac kome bi ja rodila djecu… Možda ja sebe demantujem za tri mjeseca – rekla je Anđela.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh