Film i TV

ZVEZDANOVA BIVŠA SUPRUGA ULAZI U ZADRUGU?! Oglasio se IZVOR blizak Ani – produkcija SVE preduzela!

Biće haosa!

Zvezdan, Ana i Anđela - srbija danas

Ana, supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, preko noći je postala jedna od glavnih tema na imanju u Šimanovcima, a kako tvrde domaći mediji, Slavnićevoj supruzi produkcija je navodno ponudila paprenu svotu za ulazak na velelepno imanje.

Kako tvrde domaći mediji, Ana je navodno dobila jako primamljivu ponudu za ulazak u Zadrugu, a iako je odmah odbila, postoji mogućnost da se predomisli i da postane novi učesnik “Zadruge 6”, kako bi se suočila sa Zvezdanom.

– Ne mogu da odajem mnogo detalja, ali produkcija je momentalno kontaktirala Anu sa ponudom da uđe u “Zadrugu”. Imala je ona ponudu još i dok je Zvezdan samo koketirao sa Aleksandrom, ali se ipak čekalo da Slavnić pređe granicu. Kada se to desilo produkcija je naravno stupila u kontakt sa Anom – otkriva izvor.

– Članovi produkcije jako dobro poznaju puls svojih gledalaca i ono što žele da gledaju, a ulazak Kije Kockar u prvu sezonu “Zadruge” kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani je bio pun pogodak. Kako je Kija prvobitno oštro odbijala da uđe u rijaliti, a zatim kasnije pristala kako bi iznijela svoju stranu priče, članovima produkcije je veoma jasno da ne treba da reaguju na prvo “ne”. Ana je zasad i dalje kategorilna, ali i ona će se po svemu sudeći, jako brzo suočiti sa tim da će je suprug svakodnevno blatiti na televiziji u želji da opere vlastiti postupak, pa je samo pitanje dana kada će početi da iznosi “prljavi veš” iz njihovog braka, na šta ona neće ostati imuna – dodao je izvor, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh