Film i TV

Svi kažu da podsjeća na Dalilu: Dejan uživa u ljubavi sa voditeljicom

Nova ljubav Dejana Dragojevića je voditeljka. 

Prošlogodišnji pobjednik Zadruge, Dejan Dragojević prošao je kroz težak period kada su u pitanju veze.

On je bio u braku sa Dalilom Dragojević koja ga je u rijalitiju prevarila sa Filipom Carom. Kasnije je uplovio u odnos sa Aleksandrom Nikolić koja ga je takođe prevarila sa Carom, a nakon toga ju je Dejan javno ostavio.

Međutim, izgleda da je brzo prebole sve, s obzirom na to da već danima intrigira javnost postavljajući fotografije na Instagram profil sa djevojkom.

Naime, Dragojević je smuvao voditeljku Tamaru Galijano koja je na kraju priznala svoj odnos sa Dejanom.

Tamara i Dejan – screenshot

– Imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lijepe priče. Varnice su sijevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspio je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smijali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost. Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Vidjet ćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala je Tamara Galijano za Kurir.

Dragojević već danima objavljuje zagonetne fotografije, a posljednji u nizu je snimak u kojem se vidi da on djevojku dodiruje po nogama uz šaljivu pjesmu.

Podsjećanja radi, Dejan je krenuo dalje nakon ljubavnog borodoloma koji je doživio sa Dalilom i Aleksandrom. Nova ljubav Dejana Dragojevića je devojka koja nema veze sa rijalitijem pa se nadamo da će ova veza opstati da će Dragojević konačno imati sreće kada je ljubav u pitanju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh