Film i TV

Dejan Dragojević totalno odlijepio za Tamarom: Mazi je po kosi i posvećuje joj stihove popularne pjesme, pokazao koliko je nježan!

Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu djevojku, a Tamara Galiano je potvrdila vezu s njim. On je sada objavio novi video u kojem mazi svoju djevojku po kosi dok šetaju gradom.

Tamara i Dejan danas su uživali u lijepom vremenu, a od kada je objelodanio da ima djevojku, pobjednik Zadruge se od nje ne odvaja.

Iako je Dejan nakon ljubavnog kraha sa Aleksandrom Nikolić rekao je da više neće da se viđa sa djevojkama koje imaju veze sa javnošću, on je izgleda odustao od te ideje i sada uživa sa Tamarom.

A koliko mu prija, dokaz je i snimak koji je postavio, a na kom se vidi kako je nježno miluje po kosi što se njoj, očigledno, dopada. Video je praćen pjesmom “Mila” Jale Brata i Bube Korelija: “Na prvi dodir bi se ježila, glavna si uloga u filmu koji režiram…” – glase stihovi pjesme koju je Dragojević posvetio novoj ljubavi, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh