Film i TV

Aleks i Car uradili nešto ODVRATNO – Gledaoci zgađeni, pa zar tu?!

Omaklo se.

Filip Car i Aleks - screenshot

Aleksandra Nikolić i Filip Car su imali akciju u izolaciji, a nakon toga su otišli u pušionicu, da zapale cigaretu. 

U jednom trenutku, on je osjetio bol u leđima, pa je zamolio Aleks da pogleda šta je u pitanju, što je ona vrlo rado učinila. Ispostavilo se da se Filipu na leđima pojavila bubuljica, pa je zatražio od Aleks da mu je iscijedi, i to nasred kuhinje. 

– Žakulice, laku noć, vidimo se – rekoa je Car.

– Kakva mi je ovo bubuljica Aleks, ovo je baš čibulja, ajde stisni to – rekao je Car.

– Gdje su vlažne maramice – rekla je Aleks.

– Ma daj, to se stisne – rekao je Car.

Nakon što je snimak ugledao svijetlost dana, gledaoci su bili zgađeni, a u ostavljenim komentarima se mogu pročitati i oni da su “gori od Lune Đogani”, koja je, podsjetimo, u prvoj sezoni njušila svoj donji veš prije odnosa sa Slobom Radanovićem, piše Srbija Danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh