Film i TV

Dejan: Briga me šta je Aleks radila s Markom! POBJEDNIK “ZADRUGE 5” ŠUTI O PROŠLOSTI BIVŠE DJEVOJKE!

Dejan Dragojević kaže da ga ne zanima šta je njegova bivša djevojka Aleks Nikolić radila sa koljačem Markom Miljkovićem.

On dodaje da nikada nije čuo da je starleta imala se.s sa Mesarom, kao što je prije tri dana izjavio Srđan Lalić, svjedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale koljačke bande u Specijalnom sudu u Beogradu.

– Ja te ljude koji su uhapšeni i ne poznajem! Ne znam što bih pričao o njima i njihovoj povezanosti sa Aleksandrom. Ne zanima me njena prošlost, sadašnjost, ni budućnost. Bolje pitajte nju ili njenu majku šta je radila prije mene. Sa Aleksandrom nemam više ništa i tako će i ostati – kaže Dejan.

Osim što je stavio tačku na vezu sa Aleks, uskoro će okončati i brak sa Dalilom Dragojević.

– Na korak sam do razvoda. Biću slobodan čovjek 14. februara, na Dan zaljubljenih. Tog dana ću da đuskam. Moja porodica i ja smo sve spremili za slavlje. Mama je napravila hranu, koju je stavila u zamrzivač. Čim potpišem razvod, pravimo žurku – priča Dragojević i dodaje da nije u kontaktu sa Dalilom:

– Ne čujemo se i ne planiram nikada da je okrenem! Proklinjem samog sebe što sam, kada je riječ o ženama, imao tako loše izbore u životu. Nadam se da ću u budućnosti bolje birati.

– Mnogo mi je lijepo u životu, konačno se osjećam dobro i slobodno. Zato ne želim da uđem u rijaliti. Iako bi u ovom momentu većina ljudi željela da me gleda u Beloj kući, nema šanse da uđem, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh