Film i TV

VOLI GA, ALI JE RASKINULA: Maja pronašla svoju sreću pored Cara – Bitna joj je samo JEDNA STVAR?!

“Ne želim da budem fikus!”

Bilal, Maja i Car -srbija danas

Za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca”, Maji Marinković je postavljeno pitanje u vezi njenog odnosa sa Filipom Carem i Bilalom Brajlovićem, piše Srbija danas.

Biki ne stiže ni do Sarajeva, a ti ga proda za užitak od par minuta sa četiri prstića – glasilo je pitanje.

Ja se ne pacam na neke stvari, nisam mala. Nisu razmišljali kada sam ja doživljavala poniženja. Ne želim da budem fikus, izabrala sam da budem srećna. Jutros sam pričala sa Slađom, ne bih mogla da živim dva tri mjeseca u razmišljanju šta i kako. Meni to nije potrebno, neka pričaju ljudi šta god da požele. Ništa nisam uradila dok juče nisam rekla kako stoje stvari, to je moja odluka! Bitno mi je da se dobro osjećam, želim mu sve najbolje. Nisam nikoga prodala. Ja njega jesam zavoljela i jesam se zaljubila – rekla je Maja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh