Film i TV

PAO POLJUBAC! Maja završila u SUZAMA, Car našao način da je UTJEŠI: “Nemoj da plačeš, neću više ovo raditi”

Bilal joj ovo neće oprostiti!

Maja i Car - Srbija danas

Filip Car i Maja Marinković su razgovarali u pušionici o njihovom odnosu. Maja se u jednom trenutku rasplakala, a Car ju je zagrlio i pružio joj utjehu.

– Mislim da ništa loše nisam uradila, pričam sa tobom okej, ali janisam nikog prodala. Ti se igraš sa svima – rekla je Maja, a Car je zagrlio i poljubio u obraz.

– Ljudino ovako ćemo riješiti ovu situaciju, u petak ćemo pričati – predložio je Car.

– Neću da pričamo. O čemu da pričamo kad ja imam dečka. Ja bi njega (Bilala) ubila kada bi ovo radio sa nekom djevojkom – kazala je Maja.

– Kako ga nisi ubila kada je je*ao. Nemoj me drndati za stolom, a idem se pomiriti sa svojom djevojkom sa kojom sam raskinuo. Smatram da me ona poštuje, da joj neće neke stvari pasti na pamet, tebi se više neću obratiti, a ti se posveti svom momku – rekao je Car.

– Bravo svaka čast – kazala je Maja.

– Ne možeš se sa mnom igrati – rekao je Car i zagrlio Maju, a zatim se Marinkovićeva rasplakala.

– Nemoj plakati molim te, neću ovo više raditi, nemoj se zaje,avati s mnom – rekao je Car.

– Hoćeš meni da se svetiš, šta sam ti ja uradila – pričala je Maja kroz suze.

– Ja monstrum? Vjeruj mi da ne. Idi lezi u svoj krevet i spavaj. Dobro upali mozak, ja ti nisam Bilal. Nemam 23 godine i nisam ušao u rijaliti preko ove ili one priče – rekao je Car, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh