Film i TV

OBEZBJEĐENJE ULETJELO! Car pred DISKVALIFIKACIJOM zbog Maje Marinković! Poludio od ljubomore, pa prijetio BATINAMA

“Ti sad braniš Maju od mene? Govoriš Neci da je brani!”

Filip Car - srbija danas

Filip Car je sinoć posvetio svu svoju pažnju Maji Marinković, kojoj je priznao da je nije prebolio i da je i dalje voli.

Tokom njihovog razgovora, desio se sukob sa Nenadom Lazićem Necom i Predragom Lazićem Pecom, kada je uletjelo obezbjeđenje jer kako kažu, Car je bio pripit zbog proslave slave tokom dana.

– Ti sad braniš Maju od mene? Govoriš Neci da je brani – rekao je Car.

– Ne, ali ja sam pogriješio nešto – rekao je Peca.

– Uuu a inače si nepogriješiv! Od*ebi od mene više, gdje god da se okrenem tu si ti, ideš kao neka baba – brecao se Car.

– Nema potrebe za ku*čenjem – odbrusio je Peca.

– Ponašaš se kao ženturača u menopauzi! Odje*bi više u mene, da li si zaljubljen u mene, pi*ko us*ana – nastavljao je Filip.

– Da jesam – provocirao je Peca.

– Šta je ovo? Šta si repetirao te obrve? Ide za Necom i stalno nešto ke*a. Šta ti je Baltazare, šta ti je? – urlao je Car.

– Hajde bre – iznervirao se Peca.

– Šta ti je u četri i po kvarta gaćama? Šta ti je Marvele? Da ti dam da me iz*ebeš da se spaseš? – nastavljao je.

– Ne ložiš me – odbrusio je Lazić.

– Ne loži tebe ništa sem tračeva! Šta ti je babetino jedna, šta ti je? – urlao je Filip, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh