Film i TV

NE MOŽE BITI OČAJNIJA – Aleksandra potpuno SLOMLJENA! Car riješio da vrati Maju, Nikolićeva ni na vidiku!

Šok preokret!

Protekle noći došlo je do šok preokreta kada je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, pa jurio Maju Marinković da se pomiri sa njom,a u jednom momentu ju je stavio na ramena i iznio iz Bijele kuće, piše Srbija danas.

Aleksandra je otišla kasnije u pab i žalila se Lepom Mići, a nije krila očaj zbog Filipovog ostavljanja.

– Ja vidim kroz naočare šta on radi, znam ga. Znaš kada osjetim Mićo, da će biti nešto – rekla je Aleks.

– Rekla si dobro da ustanemo svi ovdje i kažemo kako se osjećamo. Ti si to najavila i šta te boli ku*ac. Ne treba da bude sa nekim, a da gleda drugu sa strane, ne treba ti to. Nisi ti invalid, da li si normalna – rekao je Mića.

– Maja me je pitala da li Car nju voli, opipava teren. Ovo ti je on radio i prošli put, a vi trčite za njim kao lude – rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh