Film i TV

“TUKAO TE JE SINIŠA! Trpjela si NASILJE U PORODICI! IMAŠ TRAUME!” Isplivali STRAVIČNI DETALJI iz porodice Kulić?

“Tukao te je muž!”

Siniša, Marija i Miljana - srbija danas

Aleksandra Nikolić nedavno je imala žestok sukob sa Marijom Kulić, kada je iznijela žestoke optužbe na račun porodice Kulić.

Fanovi su osudili Aleksandru zbog ovog ponašanja, jer je i sama prije dvije sezone Zadruge pričala da je trpjela nasilje, a sada se navodno ruga Mariji Kulić.

Aleksandra je iznijela da je Mariju Kulić navodno tukao njen suprug Siniša Kulić.

– Nisam mogla mamu da gledam u takvim stanjima, nisam mogla da je slušam, nisam mogla da gledam kako je maltretira, to je mene ubijalo – plakala je Aleksandra u videu gdje govori o svojoj majci, a onda u šestoj sezoni optužuje Sinišu da je tukao Mariju.

– Marija je pretrpjela nasilje u porodici od strane Siniše, pa te klepio u glavu i onda sad ne možeš da pričaš. Ja te razumijem, imaš traume – vikala je Aleksandra na Mariju, piše Srbija danas.

– Ja te razumijem, tukao te je muž, tukao te je muž, tukao te je muž – ponavljala je Nikolićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh