Film i TV

ZADRUGAR HITNO PREBAČEN U BOLNICU – završio na hirurgiji, doživio nesreću – objavljeni snimci povreda

Uroš Ćertić, sada već bivši zadrugar diskvalifikovan je iz “Zadruge 6” nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on je sada sve zabrinuo svojom objavom na društvenim mrežama.

hitna pomoć u Zadruzi - screenshot

Naime, zadrugar se oglasio iz bolnice sa vidno povijenom rukom nakon poduhvata. Na njoj je tagovao hirurgiju.

Ćertić je svima poručio i izrazio zahvalnost putem objave:

– Na planeti najviše cenim profesiju i dušu doktora. Vi ste blago! U ime svih kaskadera.

Inače, Ćertić se nakon skandalozne diskvalifikacije obratio mnogobrojnim zbunjenim fanovima. On je objasnio ono što je zanimalo mnoge:

– Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim. – rekao je Ćertić.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi 6, Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh