Film i TV

PROGOVORILA MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ, DEJANU SE OVO NEĆE SVIDJETI:” Njoj treba muškarac, džentlmen!”

Popularna učesnica rijalitija ” Zadruga 6″, Aleksandra Nikolić, protekle noći po prvi put je detaljnije govorila o ljubavnom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, a nakon izjave i priznanja da je porodica njenog dečka nije prihvatila, oglasila se njena majka Slovenka.

Slovenka - informer.rs

Naime, atraktivna plavuša je priznala da ne osjeća više ništa prema bivšem zadrugaru, pa je otkrila da je Biljana Dragojević nije prihvatila, kao ni njegova porodica. 

Nakon osude zadrugara i intimnog odnosa sa Filipom, oglasila se majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Lunisa koja je prokomentarisala aktuelne događaje u Bijeloj kući.

Ne znam šta da kažem više oko svega… Aleksandri niko ne treba od njih iz rijalitija, njoj je potreban fin muškarac, džentlmen! Neko ko će da je gleda kao primadonu, damu i princezu… Što se tiče Biljane Dragojević i svega toga, ne bih komentarisala. Ako je zaista tako, djela govore o svakome više nego bilo koje riječi – izjavila je Slovenka, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh