Film i TV

FILIP CAR PRIZANO DA ŽALI DRAGOJEVIĆA! Zadrugar sve priznao!

Filip Car priznao je svojim cimerima da žali Dejana Dragojevića, jer smatra da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, pa je otkrio da nije imao namjeru da ga na bilo koji način ponizi.

Car, Dejan i Aleks - srbija danas

Naime, kontraverzni zadrugar je po drugi put skinuo djevojku pobjedniku bivšem učesniku najgledanijeg rijalitija “Zadruga”.

– Pričao sam da mi je Dejana žao, jer se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. Više puta sam ovde istakao da mi je žao što sam se upetljao u nešto tuđe. Nisam imao namjeru da Dejana ponizim, a mogao sam samo sebe da ponizim. Puca mi ku**c da li će Dejan da mi vjerujem, znam da mi nije bilo svejedno kada sam gledao Dejana u nekim situacijama – rekao je Filip Car, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh