Film i TV

“ON JE KLOŠAR, OGADIO MI SE!” Aleks osula drvlje i kamenje po Caru – saznala informaciju koja je RAZORILA

Razvezala jezik!

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Aleksandra Nikolić na krevetu u spavaćoj sobi pričala je sa Miljanom Vračevićem i Aleksandrom Sauerom o svom odnosu sa Filipom Carem. Nije mogla da veruje da su Car i Milica Veselinović tako brzo imali intimne odnose, piše Srbija danas.

– Reci mi da li istinski želiš da se boriš za to? – pitao je Sauer.

– Ne, ne zanima me – rekla je Aleks.

– Ne zna ona tačno šta hoće. Ona je pre pet dana imala vezu, razbila je i ušla u nešto drugo i to sve pred kamerama… Devojka ne zna gde je – govorio je Miljan.

– Kakav je on klošar – govorila je Nikolićeva.

– Ispala si dostojanstvena jer si priznala svoju grešku i emocije – pričao je Sauer.

– Ne može niko da te ponizi osim same sebe. Ništa se nije desilo preko čega ti ne bi mogla da pređeš – dodao je Vračević.

– Nemoj to da mi pričaš, ne želim da pređem – plakala je Aleks.

– Ja tebi ako kažem nemoj da budeš sa njim, tebi ne odgovara, ako kažem budi ni to ne odgovara – pričao je Miljan.

– Ogadi mi ga, nemoj da me ubijeđuješ. On se meni ogadio upravo. Hteo je da mi se ogadi, ogadio mi se – dodala je Aleks.

– Ja smatram da će on za par dana da dođe kod tebe – rekao je Sauer.

– Nisam jadnica, nema više komunikacije – poručila je Nikolićeva.

– Da li je moguće da će ovako brzo da je izj*be? Ne mislim kratko, nego kratak vremenski period. Ja sam sa njim sedam dana u izolaciji, mogla sam. Ne mogu, moram u svojoj glavi… Da li je moguće da se nisu istuširali nakon s*ksa? Fuj – nastavila je Aleks.

– Možda ga nisu imali – rekao je Miljan.

– Ma jok, ja sam – dodala je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh