Film i TV

PROCURILO IZ KANCELARIJE PRODUKCIJE! Nekoliko minuta nakon DISKVALIFIKACIJE, Uroš Ćertiću URUČENO OVO

Stiglo je saopštenje!

Uroš Ćertić - srbija danas

Uroš Ćertić je diskvalifikovan iz šeste sezone Zadruge, zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

Pismo Velikog šefa kojim se saopštava da je kaskader diskvalifikovan, pričitala je voditeljka Dušica Jakovljević u studiju, nekoliko minuta nakon ponoći, piše Srbija danas.

Kako se navodi na društvenim mrežama, Uroš je navodno razvaljivao kod hotela i frizerskog salona Zadruge, te našao put za bježanje iz Zadruge.

Međutim, sat vremena iza ponoći, svima koji imaju Urošev kontakt stiglo je obavještenje da je uključio telefon, tačnije da ponovo koristi Viber.

Ovo bi značilo da je Uroš morao da se vidi sa članovima produkcije kako bi mu vratili privatne stvari, dokumenta i telefon.

Predpostavlja se da je Uroša obezbjeđenje sačekalo sa druge strane, te da je sproveden u kancelariju produkcije, kako bi mu bile uručene privatne stvari, da je tada i upalio telefon kada je njegovim kontaktima stiglo obavještenje.

Šta se tačno izdešavalo nakon što je napustio imanje Imaginarijuma, ostaje nam da saznamo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh