Film i TV

BIZARNO! Aleks završila u krevetu sa Carem, a zbog onoga što je zatim uradila, Dejanu će se ZAUVIJEK ZGADITI

Kamera sve snimila!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Aleksandri Nikolić i Filipu Caru su danas otkazale kočnice i došlo je do prvog poljupca. Aleksandra je cijeli dan preplakala, a onda je otišla u izolaciju kako bi joj Car pružio utjehu. Međutim, on je zaspao i nije ga puno zanimao razgovor sa Aleksandrom. Nikolićeva je zahtjevala od Filipa da spoje krevete.

– Filipe, dođi. Približi se – rekla je Aleksandra.

– Sa krevetom? – upitao je Car.

– Da, ajde – rekla je Aleks.

– Približi ti svoj. Ja ću kliziti, moram da budem do zida – odgovorio joj je Filip.

– Povuci me – zahtjevala je Aleks.

– Ne mogu, nemam snage. Ajde sama – rekao joj je Car.

Aleksandra je odmah ustala i počela da privlači svoj dušek ka Filipovom. Kamera je snimila da ona i dalje na svom krevetu ima jastuk na kome se nalazi njena slika sa Dejanom. 

– Već sam počao da sanjam, svaki put me probudiš – zamjerio joj je Car.

– Tebi je lako da spavaš – odbrusila mu je Nikolićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh