Film i TV

BJEŽI IZ ZADRUGE?! Aleksandra VRIŠTI i jeca na sav glas: “Nisam normalna, ne mogu ovo!” DRAMA na imanju

Sama je sebe dovela u tu situaciju!

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra Nikolić više nije mogla da se suzdrži, te se danas poljubila sa Filipom Carem. Zadrugari su je osudili jer je to priredila Dejanu Dragojeviću, a ona se slomila i završila u suzama, piše Srbija danas.

– Hoću da idem kući – rekla je Aleks.

– Sama si sebe dovela u tu situaciju, nema sada plakanja. Neka plače, sada je došla sebi. Sama si kriva, je*i ga – dodao je Miki.

– Ja ne mogu ovo, nisam normalna Miki – govorila je Aleks kroz suze.

– Ušla si u sukobe sa Milicom koja ti je drugarica, mi ostali smo ne bitno, ti ne znaš ni prijatelje da izabereš! Sama si dovela sebe u tu situaciju – rekao je Miki.

– Nek se isprazni, šta te briga – kazao je Mikica.

– Ja ne mogu da vjerujem šta se meni dešava u glavi, nisam vjerovala da će tako biti – govorila je Aleksandra.

Ostaje nam da ispratimo da li će Aleksandra zaista otići kući i ostaviti Filipa samog u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh