Film i TV

SKOČIO JOJ PRITISAK! Aleksandrinoj majci nakon poljupca sa Carem pozlilo!

Slovenka Lunisa , majka popularne zadrugarke, Aleksandre Nikolić se oglasila nakon što se njena kćerka prepustila strastima i započela romansu sa bivšim dečkom.

Slovenka Lunisa - informer

Naime, Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon nekoliko dana izuzetnog bliskog odnosa, tokom prethodne noći, tajno su priznali svoje emocije.

Danas, Filip je probudio Aleksandru i uputio joj niz lijepih reči, te je izolacija gorjela od strasti i tenzije koja se osjetila među njima.

Nakon manje od sat vremena, nježnih dodira i razgovora, njih dvoje su poklekli u iskušenju i poljubili se, a Aleksandrina majka je vidjela šta je njena mezimica uradila pa joj se slošilo.

– Vidjela sam poljubac. Nemam nikakav komentar… Skočio mi je pritisak, lice mi se zacrvenilo, ne osjećam se dobro – izjavila je Slovenka, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh