Film i TV

SKOVALI PAKLENI PLAN JOŠ LJETOS! Aleksandra ISKORISTILA Dejana zarad popularnosti, OBRLATILA i Cara!

Opasna taktika.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Zadrugarka Aleksandra Nikolić trenutno je u žiži javnosti zbog svog ponašanja u Bijeloj kući. Njen burni ljubavni život i neodlučnost pri izboru partnera ne prestaju da fasciniraju publiku.

Ona je prekršila dogovor koji je imala sa dečkom Dejanom Dragojevićem, te je on riješio da stavi tačku na njihov odnos.

Isplivali su najnoviji detalji o njenom odnosu sa drugim muškarcima i o njenoj taktici za opstanak u rijalitiju.

Navodno Aleksandra i Filip Car su sve unaprijed osmislili još ljetos, a zatim su u plan uvukli i Zvezdana Slavnića i Milicu Veselinović.

– Dalila je, vjerujte mi, mala maca za Aleksandru! To na šta je Aleks sve spremna, to je neopisivo – rekao je izvor “Skandala”.

– Jedina je istina da je Aleks od prvog odnosa sa Carem ostala slaba na njega, ali kako im veza nikada nije uspjela, ona je bila mirna i mudra i čekala je svojih pet minuta. U međuvremenu je smotala Dekija, on je zavolio i posvetio joj se, a onda se njoj ljetos ukazala prilika da nasamo popriča sa Carem koji joj je slaba tačka i tako su došli na ideju da unište Dragojevića – izjavio je izvor.

Takođe poznat je i razlog ovog plana Aleks i Cara, piše Srbija danas.

– Ona se pretvara da ga voli jer joj to odgovara zbog publiciteta, a Car bez nekog posebnog razloga, njemu je jedino bitno da se nešto dešava i da ima nekih žena – otkriva izvor “Skandala”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh