Film i TV

IZGORIO OD LJUBOMORE zbog Filipa Cara? Dejan Dragojević ŠOKIRAN ovim PONAŠANJEM! Oglasio se ODMAH

Ovo ga ja jako razočaralo?

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić - screenshot

Filip Car, kao novi učesnik Zadruge, napravio je opšti haos u Zadruzi i poljuljao sve odnose, piše Srbija Danas.

Sa Majom Marinković iako nije više u ljubavi, ima konstantne svađe, što utiče na njen odnos sa Bilalom Brajlovićem.

Pored Maje, Car je jako prisan čak priznao i simpatije prema Milici Veselinović, pa je pitanje dana kada će ući u vezu sa njom iako je ona bivša devojka njegovog velikog rijaliti suparnika Mensura Ajdarpašića.

Osim Maje i Milice, sinoć je Car sjedio i pored Aleksandre Nikolić, a svi su komentarisali njihovu šifrovanu komunikaciju kao i sam njen gest što mu je dozvolila da sjedi pored nje s obzirom da se pominje raskid sa Dejanom Dragojevićem, a Filip joj je bivši momak.

Sad se Dragojević oglasio na Instagramu očigledno izrevoltiran ovim postupcima njegove djevojke Aleksandre, te prokomentarisao:

– Slušam izlaganja, gledam ko gdje sedi! Da li su vam normalne situacije koje se trenutno dešavaju u rijalitiju? – pitao je Dragojević svoje pratioce.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh