Film i TV

NOVI RIJALITI RAT! Miljan Vračević se obratio Franu Pujasu – Zadrugar mu nakon ŽESTOKIH PROZIVKI poručio OVO

Tokom radio emisije Miljan Vračević se nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša zbog prozivki Frana Pujasa, obratio Pujasu

.Njih dvojica su otkrili da su zakopali ratne sekire nakon današnjeg sukoba, pa pozvali prvog gosta, Filipa Cara. Pre toga su najavili pesmu Frana Pujasa, oko koje su se danas i posvađali.Fran, ja ti želim svu sreću u muzičkoj karijeri. Nešto smo se svađali, na tebi se slomilo. Želim ti uspešnu karijeru – rekao je Miljan.

– Veliki pozdrav za mog druga, brata Frana. Pred njim je velika karijera, želim mu puno uspeha – dodao je Ša.Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh