Film i TV

“OLOŠU, TI ĆEŠ MENE DA GAĐAŠ!” – Žestok sukob Milana Miloševića i Jelene Golubović – voditelj najavio TUŽBE

Haos i lom!

Milan i Jelena - srbija danas

Voditelj Milan Milošević osvojio je srca publike i mnogi prate “Zadrugu” zbog njega i njegovih duhovitih doskočica. On profesionalno obavlja svoj posao i niko ne bi ni mogao da nasluti da je nekada u prošlosti imao sukobe sa pojedinim rijaliti učesnicima.

Milan je i sam bio učesnik “Zadruge” u prvoj sezoni. Važio je za nekoga ko nema dlake na jeziku i ko svima u lice kaže šta misli, piše Srbija danas.

I dan danas se prepričavaju neki njegovi sukobi iz prve sezone. Više puta je ušao u okršaj sa Jelenom Golubović, a jedan od njih je bio u kuhinji kada je zadrugarka spremala ručak.

– Kafu sa ovim čovjekom nisam popila. Došao je u moju kuću nepozvan – vikala je Jelena.

– Držim tvoj život u šaci, zato me se plašiš. Ološu smrdljivi, sprdnjo ljudska. Ti ćeš mene da gađaš, što sam ti rekao da skloniš to za sobom – nizao je uvrede Milošević. 

– Nećeš mi govoriti šta ću ja da radim – odbrusila mu je Jelena.

– Nećeš to jesti. Čekat ću da skuhaš, pa ćeš vidjeti – zaprijetio je Milan.

– Od tebe se očekuje da bacaš hranu – rekla je Jelena.

– Prevarila si i Boga i narod. Znaš koliko imaš sudskih procesa i koliko ćeš ih tek imati kad izađeš. Od mene ćeš dobiti 11 tužbi u ovom rijalitiju – rekao joj je Milošević.

Međutim, Jelena i Milan su zakopali ratne sjekire i u šestoj sezoni rijalitija super funkcionišu. Jelena redovno komentariše aktuelne teme u Bijeloj kući, a Milan joj uvijek da riječ kada se javi, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh