Film i TV

“IZDRŽI…” Iz spoljnog sveta stigla INFORMACIJA koja će rasturiti Bilala – Porodica uz njega!

Pružio mu podršku.

Bilal Brajlović - screenshot

Maja Marinković i Bilal Brajlović ušli su u sukob u Bijeloj kući kada je Maja namjerno pozdravila bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša, i izjavila da nema problem sa tim ako on uđe u “Zadrugu” jer su emocije prema njemu potpuno ugašene, piše Srbija Danas.

Maja se tu nije zaustavila pa je nedugo zatim izjavila da će se njena i Bilalova djeca zvati Maša i Lav, imenima koja je smišljala za njenu i Janjuševu djecu, dok su bili u vezi u trećoj sezoni rijalitija.

Da aktivno prati šta njegova bivša djevojka radi u rijalitiju, Janjuš je potvrdio novom objavom na svom Instagram profilu.

On je objavio Bilalovu sliku na kojoj se vidi kako mu je lice izgrebano nakon jednog od mnogobrojnih sukoba sa Majom Marinković. 

– Izdrži legendo… Uz tebe je Janjuš sa porodicom… – napisao je bivši košarkaš, saosjećajući sa Brajlovićem jer i on sam prošao kroz fizičke nasrtaje svoje tadašnje djevojke Maje. 

Da li će Janjuš zaista ući u ovu sezonu rijalitija i ako uđe kakav će odnos imati sa Bilalom, ostaje nam da ispratimo u naredom periodu. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh