Film i TV

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KOJA PJEVAČICA JE NAJTRAŽENIJA: Otkrio tajne iz Zvezda Granda

Saša Popović provorio o muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, kao i o brojnim takmičarima koji su uspjeli ili ne u ovom šou programu.

Saša Popović - screenshot

Za ovih osam godina se mnogo toga promijenilo, ali kada su “Zvezde Granda” u pitanju, koje traje već 18 godina, stvari su ostale iste, međutim, niko nije ni slutio da će muzičko takmičenje steći ovoliki uspjeh.

-Ma, kakvi! Niko tada u cijelom našem timu, ni ja, ni Željko, niti bilo ko drugi, niko nije mogao da vjeruje da će “Zvezde Granda” steći takav uspjeh. Tako smo preskakali godine, pa je 2009. godine pobijedio Darko Lazić, preskočili smo još jednu godinu nakon toga, a onda smo od 2011. godine krenuli sa petom sezonu, vidjeli smo koliko narod voli ovo takmičenje, i od tada nismo stali, ne preskačemo nijednu godinu! Evo nas ovdje gdje sada – ističe ponosno Saša i otkriva da je do sada na audicijama “Zvezde Granda” prošlo 120.000 kandidata.

-Mi kad posmatramo kandidata, prvo gledamo glas i pevanje. To je nekih 50-60 posto, ali to nije dovoljno. I vi ste svjedoci da to danas nije dovoljno, tu sad postoje i stajlinzi, izgled, ponašanje, harizma… Velika je stvar i šta se kome nalazi u glavi i kako se ponaša, kako razmišlja o svemu tome. Mora i da ima neku inteligenciju i psihičku stabilnost, koja je i najveći problem – otkriva Popović i kaže da ne bi mogao da izdvoji najveću “Zvezdu Granda”:

-Ima ih dosta, zaista, ne bih mogao da kažem ko je najveća zvijezda. Ali evo, Tanja Savić iz 2004. godine i dan-danas puni klubove, hale, ima dobre pjesme, albume, dosta je tražena. Bane Mojićević je vrhunski pjevač, dobar zabavljač, radi posao fantastično, ali ono što je njemu nedostajalo jeste klasičan hit. Da li je sad to naša greška u timu, ne znam, ali kada pitate koji je hit Baneta Mojićevića, ne možete da se sjetite. Ali kad pomenete Tanju Savić, tu je hitova koliko hoćete! Od “Tako mlada” do “Zlatnika”, pa i ovih novijih… Tu je i Darko Filipović iz te generacije, njegova pjesma “Ona, ona” se dosta pjevala, svi je znaju kad se spomene njegove ime – priča direktor “Granda” u “Premijeri”, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh