Film i TV

HAOS U BIJELOJ KUĆI, SVI ZARATILI PUKLA PRIJATELJSTVA! Plaše se za opstanak u Bijeloj kući nakon nominacija pale maske!

Subota veče, rezervisana je za emisiju “Nominacije”, a kako je ovonedjelji vođa Bojan Simić za svoje potrčke odabrao popularni rijaliti par, Maju Marinković i Bilala Brajlovića, došlo je vrijeme da ovaj dvojac sazna šta zapravo zadrugari misle o njima.

Zadruga - screenshot

Naime, nakon što je Ivan Marinković sasuo sve što misli o Bilalu i Maji, na red je došao Miljan Vračević, koji je isprozivao par, pa je tom prilikom puklo njegovo prijateljstvo sa Bilalom.

– Da je ova nominacija bila prije 15 dana, imao bih drugačiju sliku o ovim ljudima. Bilala sam prihvatio, rekao da je moj. Prihvatio i bio iskren, poštujući tebe i tebe kao ličnost, predočio ti neke stvari na najiskreniji, ljudski način. Ali si se sada okrenuo od mene, ne pričaš sa mnom, a ružnu riječ ti nisam uputio. Posvađao sam se sa nekim, to sam pokvario isključivo da bih tebi otvorio oči. Pokazao si maksimalno nepoštovanje. Ne mogu da vjerujem da si se tako postavio i ponio, a ružnu riječ ti nisam uputio. Sprdao sam se sa onim što ste vi dozvolili. Sve što si uradio sa Majom Kovačević je jer se plašiš ulaska nebitno koga. Da kad dobiješ pedalu, kažeš da si ti prvi uradio. Smuvao si dvije djevojke koje su pobjegle, koje su lijepe kao ja. Tvoj maksimum su bile one, kad si ušao sa Majom u vezu sebe si iznenadio i izgubio rezon. Maja je ušla u priču sa tobom iz zezancije, sa Markom joj je bilo dosadno. A sa tobom ovo sad vozi, jer ti nije dovoljno vratila. Mene si iznevjerio. Što se mene tiče, nikad nećeš više pričati sa mnom – rekao je Miljan, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh