Film i TV

KRATKO, A JASNO – Nakon Majinih uvreda na njen i račun njihove djece, Miljanova supruga je imala da kaže samo jedno

Lijepo je rekla.

Miljan Vračević - Novi

Aktuelni učesnik “Zadruge 6”, Miljan Vračević, od samog starta najgledanijeg rijalitija intrigira javnost, kako svojim odnosima sa zadrugarima, tako i čestim svađama sa svojim cimerima u Bijeloj kući.

Naime, njegov rat sa Majom Marinković buknuo je kao plamen, te su tom prilikom na račun jedno drugog iznijeli niz skandaloznih uvreda.

Među svim uvredama, našla se i Vračevićeva, a ticala se Majinog oca, Radomira Marinkovića Takija, kada je izrekao da mu je Taki rekao da je sa Majinom mamom napravio nju za samo sto eura.

Na ove teške riječi, reagovao je Taki, ali se oglasila i Miljanova suprugu, Andrea, koja je na cijelokupnu situaciju imala da kaže:

– Moj suprug ima moju potpunu podršku, jer se bavi samo činjenicama, a ostalo ne bih komentarisala, jer nije moj nivo! Hvala najlepše i prijatno – zaključila je Miljanova supruga Andrea, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh