Film i TV

“OSTANEŠ ZAGLAVLJEN U PROŠLOSTI!” – Emotivna OBJAVA Filipa Cara nakon Majine SVADBE – Potpuno ga DOTUKLO

“Raspadaš se, mijenjaš se…”

Filip Car bio je glavna tema rijalitija “Zadruga” zbog svojih turbulentnih ljubavnih odnosa, prvo sa Aleksandrom Nikolić, pa onda Majom Marinković i na kraju Dalilom Dragojević, piše Srbija danas.

On je ulazio kako u verbalne sukobe, tako i fizičke sa njima.

Najduže mu je opstala veza sa Dalilom, koja je prevarila svog supruga Dejana Dragojvića sa njim i kako su oboje isticali to je bila kosmička ljubav kojoj niko nije predviđao kraj, ali je uzbrzo i došao nakon izlaska iz rijalitija.

Iako više nije pod budnim okom kamera, Filip Car i dalje je glavna tema domaćih medija zbog svojih čestih objava na Instagramu i zanimljivih izjava.

On je sada objavio sliku na kojoj je direktno potkačio sve svoje ljubavi i otkrio da su sve do sad bile pogrešne, kao i da još uvijek čeka onu pravu.

Evo šta se dešava kada ste pored pogrešne osobe. Počinješ da se raspadaš, mijenjaš se fizički, mentalno, oštetiš cijelu svoju budućnosti i zaglaviš u prošlosti i na kraju nisi ništa… – glasio je citat na slici na kojoj se vide dvije pomorandže koje trule.

Još se čeka prava narandža – dodao je svoj komentar Filip Car na sliku.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Car objavio ovu sliku poslije Majine svadbe, pa se svi pitaju da li ga je pogodilo vjenčanje bivše djevojke ili sve slučajno, ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh