Film i TV

“JA TI NISAM MILJANA!” – Zola NAJAVIO HAOS! Anita mu pomenula BIVŠU LJUBAV, on osuo ŽESTOKU PALJBU

“Ne možeš da se igraš sa mnom!”

Zola i Anita

Danas je u toku svadba Maje Marinković i Bilala Brajlovića, a kako su svi zadrugari veseli i nazdravljaju tako su krenule i svađe.

Među prvima bili su Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola, koji su nedavno raskinuli, jer kako je rečeno, Anita nije htjela da spava sa njim.

Zola je prišao Aniti koja je napustila veselje, pa je ispitivao, a najviše ga je isprovociralo jer mu je Stanojlovićeva rekla “Nisam ti ja Miljana”.

– Šta glumiš tu? Što se ponašaš k*rvinjski? – pitao je Zola.

– Mogu da igram sa kim hoću. Neću da idem tamo, prema meni nećeš tako da se ponašaš. Ja ti nisam Miljana – rekla je ona.

– Naravno da nisi, ti si gora – dodao je on.

– Šta te je razočaralo? Nešto si gledala. Neću ja da se nerviram što igraš sa njim, mene za to boli k*rac. Šta glumiš i ležiš? Izigravaš Pepeljugu. Ja neću da ti dam da zaspiš. Ne možeš da se igraš sa mnom – nastavio je Čolić.

– Vidiš da to upravo radim i da si bijesan – poručila je ona.

– Ne, znaš koliko tebe boli k*rac, ja to znam. Riješit ćemo polako sve. P*p*ši mi k*rac, j*bem te u u usta – odbrusio je Zola i izašao iz Bijele kuće, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh