Film i TV

DETALJ PROMAKAO SVIMA – OBEZBJEĐENJE DALO ZNAK GLAVOM! Bilal urlao da se Maja ODMAH IZBACI iz Zadruge

Neviđeni haos!

Bilal - srbija danas

Sinoć je tokom organizovane momačke i djevojačke večeri, povodom predstojećeg vjenčanja Maje Marinković i Bilala Brajlovića došlo do tuče između mladenaca, nakon brutalne svađe, piše Srbija Danas.

Maja je u jednom trenutku ušla u pušionu, gdje je Bilal pušio cigaretu i nasrnula na njega.

Bilal je odmah uzvratio pa je čak i gađao papučom, a obezbjeđenje ga je držalo sve vrijeme.

– Ne, ne, ne, ona je prva krenula, prva je počela – vikao je Brajlović.

Dok je to izgovarao, obezbjeđenje je klimalo glavom odobravajući da je Maja prva započela svađu i tuču u pušioni.

Potom je Bilal pokazivao kako mu krvari prst, što su oni ispratili, dok su pravili štit na vratima da Brajlović ne izađe.

– Nisam došao ovde da me neko krvari, da me neko grebe! Izbacite k**vu napolje! Ona je mene napala, izbacite f**su – urlao je Bilal.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh