Film i TV

UNAKAŽENO LICE BILALA – POCIJEPALA MU KOŽU SA OBRAZA! Evo kako izgleda Brajlović nakon tuče sa Majom Marinković

Kamera snimila užas!

Zadruga - screenshot

Sinoć je tokom proslave momačke i djevojačke večeri došlo do skandalozne svađe između budućih mladenaca Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kada je i obezbjeđenje moralo da ih razdvaja u neviđenoj tuči.

Tada je Marinkovićeva nasrnula na Bilala i tom prilikom ga izgrebala po licu.

Bilal je urlao da se Maja izbaci iz rijaltija dok ga je obezbjeđenje držalo psovao ju je i iznosio jezive detalje vezane za njihov intimni odnos.

U jednom trenutku je okrenuo glavu ka kameri kada se vidjela krv koja mu lije niz obraz.

Maja je nastavila da ga provocira i doziva uz prijetnje batinama, a on je vikao pred svim zadrugarima navodeći da Maja “nije zdrava”.

Ono što je zapamćeno i prošlih sezona to je lice i Filipa Cara kada ga je Maja grebala i tukla se sa njim, a sad ga je ponovo dozivala, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh