Film i TV

“DAJ MI UPALJAČ DA SE ZAPALIM!” Bilal NAPRAVIO HAOS U GARDEROBERU! Zadrugari mu CIJEPALI ODEĆU, on URLAO

Totalno je poludio!

Bilal Brajlović - screenshot

Bilal Brajlović je sinoć napravio haos za vrijeme organizovane momačke i devojačke večeri povodom vjenčanja sa Majom Marinković.

On je saznao da je Maja rekla da bi ponovo imala odnose sa Filipom Carem, njenim bivšim momkom iz prethodne sezone, pa je prekinuo i otkazao svadbu uz riječi vrijeđanja upućene Marinkovićevoj.

Potom je uletio u garderober gdje je pričao i kleo se Lepom Mići, koji je pokušavao da ga smiri, da neće više biti sa njom.

U jednom trenutku je od Predraga Lazića Pece i Nenada Macanovića Bebice, koji su se zadesili tu, tražio da mu pokidaju majicu na kojoj je bila oznaka vjenčanja.

– Daj mi upaljač, sad ću da je zapalim – rekao je Bilal.

Potom su mu iscijepali odeću, a on je vikao i i dalje se kleo da neće biti vjenčanja kao ni veze sa Majom, piše Srbija danas.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh