Film i TV

UZROK SMRTI MLADOG PJEVAČA OSTAVIO JE LJUDE BEZ RIJEČI: Ono što je policija pronašla u njegovom stanu je FRAPANTNO

Kontroverzni pjevač Eron Karter pronađen je mrtav, u 34. godini, a sada je navodno poznat i uzrok smrti.

tijelo - Profimedia

Nakon vesti da je kontroverzni pjevač, reper i glumac Eron Karter pronađen mrtav u kadi, u 34. godini života, javnost je ostala šokirana, te su ubrzo počele spekulaije o uzroku njegove smrti.

Poznato je da se pjevač suočavao sa mentalnim problemima i da je bio zavisnik od nar*otika, a njegova životna priča krije mračne tajne. Zbog toga je odmah pala sumnja da je preminuo uslijed predoziranja.

“Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan”, rekao je on jednom prilikom i pokazao bočice lijekova koje svakodnevno konzumira.

Prema pisanju stranih medija, policija tvrdi da je pronašla dokaze koji idu u prilog činjenici da se dro*irao, kao i da je bio zavisnik o udisanju komprimovanog vazduha iz limenki.

U njegovom domu pronađen je veliki broj praznih limenki komprimovanog vazduha kao i bočice sa pilulama i raznim lijekovima koji se izdaju na recept. Ipak, nije jasno da li je predoziranje razlog njegovog utapanja u kadi, ali policija smatra bi to moguće. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh