Film i TV

AFERA ČOKOLADICA I DALJE TRESE BIJELU KUĆU! Bilalov prijatelj progovorio o Nikolićevoj, a onda SPOMENUO i Dejana, ŠOK OBRT

Aleksandar Sauer je na današnjoj raspodjeli budžet mali budžet namenio Aleksandri Nikolić, a onda je potom progovorio o njihovom odnosu.

Bilal i Aleksandra - screenshot

– Mali budžet dajem Aleks, kratko ću jer nije to. Sa djevojkom nisam progovorio 4 riječi. Poštujem što poštuje Dejana, za čokoladicu nisam imao namjeru da je ukanalim. To je to, nije tu, pa… – rekao je Aleksandar o Aleksandri Nikolić.

Podsjetimo, već para dana Bijelu kuću trese afera čokoladica, a kako je Aleksandra obrazložila glavni razlog njenog postupka, nije bio da se Bilalu približi, već da pokuša da izgladi odnose.

– Ispala sam budala, htjela sam da spustim loptu sa nekim ko mi misli loše. Da, ja sam rekla Milici da pošalje to (čokoladicu). Ja sam pogriješila. Kad sam htjela to da kažem, svi su skočili, iz straha i nemoći sam lagala. Lažov sam, pogriješila sam, nisam imala namjeru da ugrozim svoju vezu. Moj momak me poznaje. Moja greška je što sam htjela da šurujem sa osobom. Nema potrebe da napadate Milicu, ona je stala u moju zaštitu. Nisam imala nikakvu lošu namjeru. Uplašila sam se, ishitreno sam reagovala. Htjela sam da sklopim primirje, Bilal nije jedini. I čokoladica, i pivo, to je bilo da me ne bi vrijeđao i mog dečka. Čak sam dvije nedjelje sa Majom spustila loptu – rekla je Aleks, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh