Film i TV

“KRISTIJANE, DJECU ĆU DA TI SAHRANIM!” – Stravične prijetnje Goluboviću i TRUDNOJ Kristini “Nađi mi ADRESU!”

“Osoba koja je u razbojništvu ubila čovjeka za 1700 dinara.”

Kristina i Kristijan - screenshor

Bivša učesnica “Zadruge” Kristina Spalević, objavila je stravine prijetnje upućene njenom vjereniku Kristijanu Goluboviću, kao i njegovoj djeci uključujući i nju samu.

Izabranica Kristijana Golubovića podijelila je snimak na kom izvjesni Đurko javno, u lajvu na Instagramu, prijeti smrću njoj, njenom partneru i njihovom nerođenom djetetu, a potom traži i njihovu adresu, kako bi ih našao.

– Od Kristijanove bebe ću pljeskavice da pravim! Kristijane Goluboviću, djecu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom! I djecu tvoju rođenu i tebe ću, zajedno sa onom tvojom Kristinom k*rvom, da pretvorim u pljeskavice i ćevape! Ideš u pljeskavice, mamu ti j*bem raspalu – rekao je dotični čovjek, o kom je Kristina otkrila dodatne detalje:

– Osoba koja je u razbojništvu ubila čovjeka za 1700 dinara. Na morbidan način imao odnose sa rođenom sestrom (doživljaj je prepričavao zatvorenicima iz ćelije koji su ga zbog toga prebili), a kada je završio u zatvoru, u istom je si.ovao mačku. Pazite kad ovakvi imaju prostor na mrežama, još sa onim pričama. Ne moram da napominjem da je zavisnik na tabletama i ko zna čemu još – poručila je potrešena Kristina, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh