Film i TV

POKUŠAVA DA OPRAVDA SVOJU AGRESIVNOST: Ivan ne pestaje da GALAMI u Bijeloj kući – Želi da ga VRATI na PRAVI PUT

Ne ide mu nikako da ga razumije.

Miljan i Ivan - screenshot

Nakon što su se posvađali i obezbjeđenje reagovalo, Ivan Marinković je spustio loptu i prišao Miljanu Vračeviću i tom prilikom sa njim progovorio o njegovom ponašanju kao i greškama koje treba da ispravi. U cijelu priču se umiješala i Sanja Grujić koja se izjasnila kako ne želi da ima dodirnih tačaka sa Miljanom Vračevićem.

– Niko tebi nije smeo pomenuti bilo šta, problem je u tebi. Znaš koji je efekat ovde, ništa ti nisam uradio. Oni su videli, ako me neko udari ja mogu da uzvratim, a neću da gubim pare. Doći će obezbeđenje, a dobio bi tri udarca. Ti si srčan i da sam ti reč rekao, ti bi sve prebio, a mene bi unakazio. Šta smo dobili time, a ja sam se povukao. Oni su se tebi odupreli, a tebi se tu menja svest – rekao je Ivan, pa dodao:

– Svaki dan govoriš da se ne plašiš nikog Neco.

– Mene bi bilo sramota da udarim njih dvojicu, bilo bi me sramota da zaglavim zbog toga. On mene neće iznervirati, jer previše poštujem sebe – kazao je Miljan.

– Ti me onda ne bi gađao – rekao je Neca.

– Da nije bilo 5 momaka, šta bi se desilo? – upitao je Ivan, piše Srbija danas.

– Ušao sam ovde, znate već zašto. Jedino da me neko udari, kada uđem u frku sam od sebe odalamim nekoga. Na vratima sam radio godinama, imam borbu sa sobom. Sebi ću da dokažem da mi je prioritet porodica, obraz i čast. Neću da napravim glupost. Kada osetim da mi pljuju dete, onda se drugo dešava. Ako ne ovde srešćemo se napolju negde – kazao je Miljan.

– Onda isključi tu emociju – rekao je Ivan.

– Ja ovde nikom loše ništa ne želim. Ne mogu da je isključim, ali pokušavam – kazao je Miljan.

– Ja nemam volju ni želju da bi reagovao. Zar nije normalnije da se to riješi na drugi način? – upitao je Ivan.

– Ja sam iskren čovjek, ja ne mogu to – kazao je Miljan.

Onda se priključila i Sanja i izjasnila se u kakvom je odnosu sa Miljanom.

– Sa Miljanom sam završila sinoć, rekli smo jedno drugom šta imamo. Ne pokrećem temu da li je agresivac ili ne – dodala je Sanja.

– Što te ja ugrožavam, ako sam ja loše? – upitao je Miljan.

– Nisam znala da si loše. Nisam slušala šta ti i Neca radite, ustao je i započela se tema da si agresivac. A ako si me bacio hoću kaznu, neka se vidi snimak – kazala je Sanja.

– Možda si ti mene gurnula. Vratio sam ti sve juče, da li stvarno misliš da bi ti uzeo nešto – rekao je Miljan, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh